Proveu l’aplicació d’estimació del creixement dels animals

Dins del projecte “Utilització de sensors per mesurar el consum de pinso i l’aigua en granges d’engreix de porcs” finançat a través de l’Operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020 hem desenvolupat una aplicació per estimar la distribució de pesos d’un lot d’engreix a partir de les dades recollides pel sensor en la/les sitges que alimenten aquest lot.

Si disposeu de sitges sensoritzades us animem a que contacteu amb nosaltres per provar l’aplicació. Aquesta és una aplicació totalment gratuïta que està hostatjada als servidors de la Universitat de Lleida. La informació que en podeu treure és:

  • una estimació del consum i del creixement setmanal del lot
  • detecció de patrons anòmals
  • planificació dels animals a enviar a l’escorxador

Us animem a contactar-nos!!! adela.pages@udl.cat

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *